Цитата(vel @ 8.11.2025, 18:59)

А по поводу веселья...насколько я по меню, то как раз веселились до 22-го по ту, то есть, вашу сторону. А потом вдруг вам стало невесело.
Нагадай будь ласка, хто саме та чому саме радів по цю, як ти кажеш, сторону?
Бо я шось ніхуя не бачу приводу для радошів в тому, що:
- довелось покинути місто і область в який я виріс, які були одними з найкращих в Україні
- місто яке мало сучасний аеропорт, приймало світових зірок, світові гурти та чемпіонат світу з футболу, радянські отрижки та совкодрочери перетворили на обісцяну та обригану хуєту рівня російської глубінкі
- квітучий Донецьк перетворився тупо на якийсь Норильск чи Магадан. Депресивна мрачна хуєта, де сірий - це колір настрою та життя.
- при Україні ходила байка, в яку всі вірили, що Донбас годує всю Україну. Бо дійсно Донбас виглядав в рази пізже ніж інші регіони. Шахти, промисловість, великі бізнеси - все працювало на рівні як-то казали "Донбас порожняк нє гоніт" і було прям ахуєнно.
А при росіі шо? Промисловості пізда, заводам пізда, шахтам пізда, повністю дотаційний регіон, навіть води і тої нема.
Це просто пиздець в яку беспробудну залупу перетворюється все, чого торкається рускій мір.
І Валєра, я не бачу жодної причини веселитись з цього приводу. Ти от сам скажи, тобі стало пізже ніж було в 2013 році? Якщо стало, то як саме?