Цитата(Влад Джааа @ 8.10.2009, 16:05)

Но произошла попытка проявления собственного я и самостоятельно принятого решения и фсё. (авторы библии кагбэ говорят верь и не выпендривайся, а то с тобой тоже так разберутся)
Ну вообщето там пришёл злой сатана в виде змеи и сказал "съешь как вот это".
И, кстати, возможно способ размножения и был бы такой же как и сейчас, но безболезненным.
Т.е. когда боженька их наказывал он ведь не сказал "теперь вы будете трахатсо и дети будут вылазить из утробы, вместо почкования". Он сказал "и рожать тебе, и детям твоим, и детям детей твоих (...) в муках".
Цитата(Эд @ 8.10.2009, 16:12)

Руссмак, а ты часом не вегетарианец? Так, чисто из любопытства спрашиваю.
Привид(іронічно). То може ти і м'яса не їси?
Гамлєт. Ні, не їсу я м'яса принципово. Я тільки випить іноді люблю, бо ми народ широкий і гостинний і випити ми можем дохуя, намного більше інших інородців, жидів та басурман.
Привид. Хуйова мода. Пробзділось шось у Дацькому князівстві... Коли я був царем, єбав я в жопу всіх богоносців в купі з Львом Толстим. Но це, конєшно, в смислє пєрєносном. Бо підорасів, з дєтства не любивши, посилав їх на хімію єбошить на благо Батьківщини. О часи, о Данія нещасна!
Гамлєт. Ви, батьку, там привидом вже зовсім заєбались. Шось пиздите таке, що не просцяти і за цілий тиждень. Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу. В цілому я ж гуманіст, не те шо ви, папаша.
©